Els dies 3 i 4 d’octubre es duran a terme les diferents reunions d’inici de curs amb les famílies dels nostres alumnes d’ESO, Batxillerat, Cicles formatius de grau mitjà i PFI (Programes de formació i inserció)

Aquest curs recuperem la normalitat i totes les reunions es faran en modalitat PRESENCIAL, segons el següent calendari.
 
Els tutors/es enviaran també una comunicació a totes les famílies, via Clickedu en el cas de l’ESO i Batxillerat, i per correu electrònic en el cas de CF de grau mitjà i PFI. Si no heu rebut aquesta comunicació o teniu qualsevol dubte, si us plau, poseu-vos en contacte amb el tutor/a del grup.
 
Dilluns, 3 d’octubre (18h)
 
1r ESO
2n ESO
1r Batxillerat
CF Grau mitjà
PFI
Dimarts, 4 d’octubre (18h)
 
3r ESO
4t ESO
2n Batxillerat

Per a més informació sobre el calendari del curs actual, cliqueu aquí.


Total Page Visits: 779
Comments are closed.