Games for a Living, una experiència emprenedora

Enmarcat en les activitats de l’aula d’emprenedoria, el passat 29 de setembre, el Sr. Christian Gascons, cofundador i director d’operacions (en anglès COO – Chief operating officer) de l’empresa G4AL – Games for a Living, va explicar com muntar una empresa de videojocs des del no-res i va mostrar alguns dels projectes en què estan treballant.

A més, el Sr. Gascons va fer un repàs de la seva vida professional, des de que va acabar la carrera d’Informàtica a la UPC fins al moment actual: va treballar per a diverses empreses del sector dels videojocs i va ser fa uns 15 anys que es va decidir a muntar la seva pròpia empresa. G4AL ha publicat diversos jocs de considerable èxit, i en el darrer any ha apostat per la tecnologia Blockchain i la Web3, que promet un elevat volum de negoci en un futur no molt llunyà.

Aquesta és una acció finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea – Next Generation EU i hi va assistir l’alumnat de 1r i 2n curs del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (DAM), especialitat Videojocs, així com també part del professorat.

Volem agraïm al Sr. Christian Gascons que hagi compartit amb nosaltres la seva interessant experiència emprenedora i els projectes en què estan treballant actualment.


Total Page Visits: 274
Comments are closed.