Curs d’Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics

El dijous 27 d’octubre a les 17h va tenir lloc l’acte de presentació del curs de Certificat de professionalitat  d’Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics.

En aquest acte la cap d’estudis d’FP, Iriana Bonet, va donar la benvinguda als candidats a fer el curs i va fer una breu presentació de l’Institut Pedralbes. També hi van assistir representants del Consorci d’Educació de Barcelona i de Barcelona Activa, que van explicar en què consisteix la formació ocupacional i aquest certificat de professionalitat en concret.

Posteriorment l’equip docent que imparteix el curs va exposar els trets generals dels diferents mòduls formatius de què consta. I per a acabar es van fer les entrevistes de selecció dels alumnes del curs.

A tots ells els desitgem un molt bon curs, que començarà el proper dia 7 de novembre de 2022.

La formació és l’eina més important, en l’actual context, per millorar l’ocupabilitat de les persones, facilitar un canvi professional i preparar-se per accedir a ocupacions amb futur en el món laboral.

L’Institut Pedralbes amb el Consorci d’Educació de Barcelona i amb Barcelona Activa, a través d’un conveni amb el SOC, t’ofereix un Certificat de professionalitat amb els estudis del curs d’Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics. Aquest curs et permetrà formar-te en una de les ocupacions que tenen més demanda al mercat de treball.

Un Certificat de professionalitat:

– és una TITULACIÓ OFICIAL reconeguda;
– et permet millorar la teva qualificació professional o aprendre un nou ofici;
– t’ofereix contacte amb les empreses;
– augmenta la teva Xarxa de Contactes del sector; i
– et dona avantatge competitiu al mercat laboral.

Programa del curs: Versió en catalàVersión en castellano

Horari del curs: de dilluns a divendres, de 14:30 a 21:00 (6h/dia) [Calendari detallat]

Més informació: escriviu a formacio@barcelonactiva.cat

Fes-te PROfessional en els àmbits que generen ocupació.


Total Page Visits: 315
Comments are closed.