Pla d’impuls de les llengües estrangeres a l’FP

L’Institut Pedralbes ha estat uns dels centres seleccionats per portar a terme durant el curs 2022-2023 accions d’impuls de les llengües estrangeres en un dels grups de primer curs del CFGM. Sistemes microinformàtics i xarxes. La finalitat del programa és incorporar i normalitzar l’ús de l’anglès en situacions professionals habituals i en la presa de decisions en l’àmbit laboral.

Als estudiants d’aquest grup se’ls imparteix en llengua anglesa el mòdul professional de Sistemes operatius monolloc (M02) a més del mòdul d’Anglès tècnic (M11) que ja forma part del currículum.

Ja de cara al segon trimestre, i sempre dins d’aquest pla d’impuls de l’anglès a l’FP, el centre està preparant una estada lingüística en un país de parla anglesa de la Unió Europea. La finalitat d’aquesta estada és que el nostre alumnat faci una immersió total dins d’un context on la llengua vehicular és l’anglès.

Els nois i noies s’allotjaran en famílies i així tindran l’oportunitat d’interactuar en aquesta llengua en un entorn de vida quotidiana. A banda de poder visitar el país i conèixer la seva cultura de primera mà, l’alumnat assistirà a un curs intensiu d’anglès de la mà de professorat nadiu.

Aquesta estada permetrà a l’alumnat de la nostra FP posar en pràctica els seus coneixements en llengua anglesa dins d’un context real i fomentarà la seva autonomia personal i coneixença d’altres cultures dins de la Unió Europea.


Total Page Visits: 203
Comments are closed.