El dijous 20 d’octubre, l’alumnat de 1r i 2n del CFGS.Animacions 3D, jocs i entorns interactius i l’alumnat de 2n de CFGS.Desenvolupament d’aplicacions Multiplataforma (Perfil de videojocs i oci digital), van fer una visita a IDEAL centre d’arts digitals de Barcelona, on actualment està programada l’exposició immersiva de Dalí Cibernètic.

Aquest viatge immersiu que proposen els artistes digitals que estan al darrera del projecte de Dalí Cibernètic, pretén que l’espectador entri dins de la ment de Salvador Dalí per descobrir, a través de projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial, com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic. Així doncs, DALÍ CIBERNÈTIC és un recorregut emocionant per les seves obres més reconegudes des d’una perspectiva completament innovadora.

L’alumnat va poder gaudir de l’experiència posant punt i final a la visita amb una atractiva proposta audiovisual en realitat virtual de 12 minuts que els va permetre, un cop fet tot el recorregut, submergit-se dins de l’imaginari de l’artista ampordanés, alhora que veien implementats conceptes i coneixements treballats i practicats a classe.


Total Page Visits: 196
Comments are closed.