Emprendre en valors. L’experiència d’ARTISTLOVE

El dia 2 de novembre de 2022 en el marc de les activitats de l’aula d’emprenedoria i xarxa EmprènFP s’ha celebrat a l’Institut Pedralbes la conferència d’emprendre en valors a càrrec de Sr. Ferran Tort, fundador de l’organització sense ànim de lucre ARTISTLOVE.

L’activitat ha estat destinada a l’alumnat i professorat de cicles formatius d’informàtica: CFGS.Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (DAM), CFGS.Desenvolupament d’aplicacions web (DAW) i CFGM.Sistemes microinformàtics i xarxes (SMIX).

Aquesta és una acció finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea – Next Generation EU.

ARTISTLOVE Association és una organització sense fins lucratius que potencia la transformació social mitjançant projectes d’art urbà participatiu i de desenvolupament personal i comunitari. Col·labora amb organitzacions locals del món educatiu, sanitari, comunitari i social a Barcelona i a tot el món.

En Ferran va explicar que durant els últims 10 anys ha viscut en més de 7 països dels 5 continents. Que mitjançant els seus projectes s’ha especialitzat en ajudar a persones i comunitats d’arreu del món a transformar-se: des de les faveles més perilloses del Brasil fins a mentoritzar a joves de Catalunya. També va compartir amb nosaltres la seva història de superació personal, que l’ha portat a buscar noves maneres de solucionar els problemes des de la innovació i la creativitat.

Agraïm molt la seva visita per aportar-nos coneixement i experiència sobre l’emprenedoria social i amb valors.


Total Page Visits: 266
Comments are closed.