Carles Enric Flordelís, guanyador d’un dels Premis Talent 2022

Un curs més NTT Data (antiga Everis) ha convocat la 9a edició dels Premis Talent, i en aquesta edició ha tornat a reconèixer un dels nostres alumnes entre els millors de Catalunya.

D’entre tots els alumnes que els departaments d’Informàtica i d’Imatge i so van proposar, el nostre company Carles Enric Flordelís, del cicle formatiu GS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (perfil ciberseguretat), ha estat un dels cinc premiats a la convocatòria 2022 dels Premis Talent, que reconeix l’excel·lència i talent dels estudiants d’informàtica i futurs professionals.

El lliurament de premis, que es va celebrar el passat 14 de novembre, va comptat amb la presència del Sr. Jose Antonio Andrés Villena, subdirector general de Programes i Projectes d’FP, del Departament d’Educació, que li va fer a mans un diploma i 500 euros d’ajuda per als seus estudis.

En Carles és un estudiant tenaç, despert, i que amb esforç ha aconseguit unes qualificacions excel·lents. D’ell podem dir que no es conforma amb el que aprèn a classe, i sempre demana al seu professorat que vol saber més, cosa que és una de les satisfaccions més grans per a un docent.

D’en Carles també podem dir que és bon company, i que quan finalitza una pràctica sempre el veureu ajudar a la resta d’alumnat de classe que tenen alguna dificultat per acabar-ne la seva.

Però el que avui volem destacar especialment d’en Carles és que tot i tenir una feina i una família de què cuidar, ha trobat temps i valor per cursar uns estudis que li permetin una reorientació i millora professional. Fa tres anys va entrar com a estudiant al nostre institut, i a inicis d’aquest últim curs ha passat a treballar com a administrador de sistemes a UPCNet.

Són aquestes les accions que fan que el nostre sigui un gran institut i no només un institut gran. Enhorabona Carles!


Total Page Visits: 248
Comments are closed.