Visita Monument Presó de dones de Les Corts + visita Presó Model

Dintre del projecte d’aprenentatge i servei sobre la presó de dones de Les Corts, el passat 3 de novembre l’alumnat de 4t d’ESO B que cursa la matèria d’Arts escèniques i dansa va visitar la presó Model i el monument fet a les dones que van patir l’empresonament a la postguerra i l’època franquista i van veure el perímetre que ocupava dins la ciutat. Durant la visita, l’alumnat va experimentar com devia ser viure i conviure dintre d’una presó.

Aquest projecte d’aprenentatge i servei vetlla per la memòria històrica i permet descobrir la vivència de les dones que van ser preses a la presó de les Corts durant la postguerra i gran part de l’època franquista.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel departament d’Expressió de l’institut, i té per objectiu, a més de conèixer aquesta realitat, preparar una peça teatral en homenatge a aquestes dones i a la memòria històrica del nostre barri.


Total Page Visits: 158
Comments are closed.