Visita Persones usuàries de la Fundació Arrels

El passat 10 de novembre, l’alumnat de la matèria optativa de Ciutadania, política i dret, de 1r de Batxillerat, va rebre la visita de dues persones usuàries i el seu educador social de la Fundació Arrels.

La sessió, que van preparar i organitzar per comissions nois i noies, els va permetre escoltar les experiències del Juan de Dios i el John Martin que amb molta generositat van compartir amb el grup. L’objectiu d’aquesta trobada era tenir el testimoni de persones afectades per la problemàtica de l’habitatge, per tal de recollir informació i poder elaborar una proposta de millora a partir de les eines de participació política que ofereix la societat democràtica.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel departament de Ciències Humanes (Filosofia).


Total Page Visits: 110
Comments are closed.