Cantina/menjador

L’Institut Pedralbes disposa de cantina en funcionament de dilluns a divendres.

A més, ofereix servei de menjador al migdia, tant per a l’alumnat com per al professorat. Aquest servei de menjador és portat per una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector. 

(Informació descarregable)

 

Per a més informació i/o consultes, us podeu adreçar al correu electrònic menjadoriespedralbes@gmail.com o al telèfon 687 34 07 86. 

El menú del mes de maig és el següent: (versió descarregable)

MENÚ MAIG 2021

Dilluns 3
Arròs amb tomàquet.
Castanyola al forn amb verdures i herbes aromàtiques.
Fruita de temporada.

Dimarts 4
Llenties ecològiques
estofades amb verdures.
Croquetes de pernil
amb amanida verda.
Fruita de temporada.
Dimecres 5
Crema de carbassó.
Ous farcits amb amanida de llombarda.
Iogurt.
Dijous 6
Sopa de brou amb
pistons.
Pollastre al forn amb amanida de tomàquet.
Fruita de temporada.
Divendres 7
Patates duquessa.
Seitàn amb verduretes a la planxa.
Fruita de temporada.
Dilluns 10
Mongetes seques amb allets.
Butifarra de Vic a la
planxa.
Fruita de temporada.
Dimarts 11
Sopa de peix.
Rosada al forn amb salsa catalana.
Flam.
Dimecres 12
Ensaladilla russa.
Truita francesa amb
amanida verda.
Fruita de temporada.
Dijous 13
Tallarins amb verdures.
Hamburgueses de
vedella amb xampinyons.
Fruita de temporada.
Divendres 14
Amanida catalana.
Lasanya bolonyesa
amb soja texturitzada.
Macedònia de fruita.
Dilluns 17
Puré de carbassa.
Mandonguilles vegetals amb amanida verda.
Fruita de temporada.
Dimarts 18
Macarrons amb tonyina.
Pollastre rostit amb
pebrot escalivat.
Fruita de temporada.
Dimecres 19
Empedrat de llegums.
Empanadilles de tonyina amb amanida.
Fruita de temporada.
Dijous 20 
Arròs 3 delícies.
Truita de carbassó i
amanida amb llavors.
Flam.

Divendres 21

FESTIU

Dilluns 24 

FESTIU

Dimarts 25
Puré de verdures amb crostons.
Filet de lluç a la
romana i amanida amb llavors.
Iogurt.
Dimecres 26
Amanida d’estiu.
Truita de formatge
amb amanida de verda i olives.
Fruita de temporada.
Dijous 27 
Arròs amb tomàquet.
Curry de pollastre amb verdures.
Fruita de temporada.
Divendres 28
Espaguetis amb bolets.
Pizza casolana de
pernil i formatge.
Gelat.
Dilluns 31 
Arròs amb tomàquet.
Bunyols de bacallà amb amanida verda.
Fruita de temporada.
    

 

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escorts
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort