Introducció Cicles

Correu de contacte: info_cicles@inspedralbes.cat

webCicles-network_38248178_drmintel-eyewire300.miniaturawebCicles-code

L’Institut Pedralbes de Barcelona ofereix la possibilitat d’estudiar cicles de la familia d’Informàtica i comunicació, i de la família professional d’Imatge i so. concretament els cicles formatius següents:

Família professional d’Informàtica i comunicacions:

Família professional d’Imatge i so:

Per a informació més detallada sobre l’oferta formativa d’FP, la proposta pedagògica i la preinscripció, cliqueu en la imatge següent:


Formem professionals capaços d’incorporar-se en qualsevol empresa que cerqui gent preparada en les últimes tecnologies informàtiques.

Els nostres estudiants es preparen aprenent a dissenyar, administrar xarxes d’ordinadors Windows i Linux; instal·lar i configurar routers i tallafocs; muntar xarxes wi-fi; administrar servidors de bases de dades SQL; crear portals d’Internet amb gestors de continguts, PHP, i HTML+CSS; a programar en C i Java; a muntar i reparar ordinadors; i a instal·lar i configurar els diferents serveis d’Internet (DHCP, DNS, proxy-caché, servei web, servei de fitxers, correu, …).

Hem organitzat el primer curs de grau superior de DAM i DAW per tal que continguin matèries comunes. D’aquesta manera el primer curs de DAM i DAW és el mateix, i es convalida en cas de que acabats uns estudis de FP informàtica vulguis matricular-te a uns altres. En només tres cursos pots obtenir els títols de DAM i DAW és la fórmula coneguda com 3×2.

Disposem de deu aules d’informàtica amb capacitat per trenta persones cadascuna, equipades amb projector i un ordinador per alumne i amb connexió sense fil a tot l’institut.

Treballem amb una plataforma educativa Moodle, accessible tant des de l’institut com des de casa, que permet el seguiment dels apunts facilitats pel professorat, el lliurament d’exercicis, i la discussió en fòrums.

Disposem d’una borsa de treball on publiquem ofertes de feina setmanalment. La taxa d’ocupació en acabar els estudis és gairebé del 100%.

Es realitzen pràctiques en les millors empreses del sector, i també a l’estranger amb beques Erasmus+ i la col·laboració de Fundació BCN Formació Profesional.

El nostre alumnat té l’opció de realitzar els cicles en opció FP Dual a ASIX i DAM.

Els cicles formatius estan certificats sota la norma ISO 9001:2015 el que ens proporciona un punt de Qualitat afegit a l’hora de col.laborar amb empreses i institucions

El centre treballa junt a altres centres en les xarxes d’emprenedoria, InnovaFP, ActivaFP per tant de garantir que l’alumnat que ho desitgi pugui realitzar projectes innovadors i/o emprenedors amb metodologies de treball per projectes.

Des del centre es potencia l’ús de programari lliure i per aquest motiu hem contat varies vegades amb la presència del Sr. Richard Stallman.

IMG_1635

Per a més informació sobre els estudis de formació professional a Catalunya, cliqueu aquí.

Si vols més informació no dubtis en trucar al 932.033.332.